Handla med oss

Rabatterbjudanden bara skräp eller bra för dig?

Jag får massor av mejl i inkorgen med erbjudanden om att få mig att köpa det här eller det där. De flesta går direkt till papperskorgen. Vissa stanna lite längre, och bara en mycket liten procent blir faktiskt används.

hm rabattkod och handla online hos oss!

Du kan försöka spara några av kampanjkoderna som du får om du verkligen vill använda dem, men då börjar din e-postlåda snart svämma över ad dessa kupongerbjudanden. Om inte koden gäller för något du gillar, får då kommer du definitivt att vilja köpa denna produkt inom en snar framtid.

Gäller rabattkupongen något du behöver, kan du göra riktiga klipp med bra erbjudanden. Nyligen fick jag en gratis kupong på nätet för en hotellbokning. Jag övervägde att ta mina barn på semester under nästa semesterperiod och koden kom precis i tid för att övertyga mig. Jag fick en hel del för en 4-dagars semester på ett hotell med bra läge.

Det finns också ett annat sätt att använda kuponger: I stället för att lagra dem om du vill använda dem kan du aktivt leta efter dem när du behöver något. Om du bestämmer dig för att köpa dig en ny elektrisk apparat i någon webbutik som till exempel cdon, kan starta din sökning genom att leta efter gratis kuponger online för just den butiken. Är osäker på butiken, kan du börja din sökning genom att leta efter gratis kuponger för den specifika produkten. Du kommer ibland att hitta fantastiska erbjudanden på detta sätt, och du kommer inte att känna att du lurades på att köpa något du inte ville ha. Du köper som du vill ändå, till ett bra pris.

Nyckeln till framgångsrik billig online shopping kommer alltid att inkludera detta steg: innan du bestämmer vilken butik du handlar i, eller om du är säker på var och vad du handlar för, kom alltid ihåg att leta efter kupong. Du kommer bli förvånad över hur mycket pengar detta kan spara dig.

Hur mycket post slänger du direkt i papperskorgen? Jag brukar få i min (vanliga) brevlåda massor av erbjudanden. Det mesta av det går direkt till skräpkorgen, en del av det, som har olika kuponger och kampanjkoder, behåller jag i en vecka eller två tills jag är övertygad om att jag verkligen inte kommer att använda dem under de närmaste månaderna . Några av dem kastar jag inte bort så snabbt, och de ligger kvar till nästa vårrengöring eller städning eller vad som helst när jag äntligen slänger dem. Det är sällsynt att jag verkligen blir övertygad om att köpa något som jag inte behöver, bara för att jag fick denna reklam.

 

Advertisements